Book mig til at holde kreative kurser

Jeg havde hyret Lotte til at undervise i plantefarvning på min højskole. Lotte er et omvandrende leksikon, når det kommer til plantefarvning; der var ikke det spørgsmål, hun ikke kunne svare på. Selvom vi var et enormt hold, formåede hun at holde fokus og sørge for, at alle fik både smukt garn og en masse viden med sig hjem. Hendes viden om og engagement i plantefarvning var virkelig inspirerende.

Sophie Dolmer – Kalø Højsskole

Skal jeg komme og undervise til dit event?

Er du klar til at udforske en verden af planter, naturlige farver og kunsthåndværk? Jeg hedder Lotte Denckert og har dedikeret mig fuldt ud til plantefarvning, spinding af garn, ecoprint, bundledye og meget mere i flere år. Jeg lever af at undervise i plantefarvning og andre gamle og nye former for håndarbejde, med udspring i naturen og naturlige materialer.

Hvad holder jeg kurser i?

  1. Plantefarvning: Træd ind i naturens farverige verden og lær at farve garn og tekstiler ved hjælp af planter og blomster. Jeg underviser i farvning på både stof og garn. Ensfarvet og flerfarvet.
  2. Spinding af garn: Oplev glæden ved at skabe dit eget unikke garn helt fra bunden. Fra fiber til færdigt produkt, vil du lære de grundlæggende teknikker bag garnspinding. Jeg underviser også i at spinde garn med brug af gamle garnrester.
  3. Ecoprint og bundledye: Lad naturen inspirere dine kreationer. Opdag, hvordan du kan lave smukke ecoprints på tekstiler ved brug af blade du finder i naturen. Og prøv bundledye-teknikken hvor de smukkeste abstrakte mønstre bliver tryllet frem, med planternes egne farver.
  4. Sunprint: I sommermånderne kan du lære at lave smukke sunprint med brug af naturens blade og blomster, blandet med lidt moderne tekstilfarve.

Hvem kan booke et kursus med mig?

Alle kan booke mig til et kursus, hvad enten det er en højskole, en virksomhed eller du er privat og har en mødregruppe der vil farve børnetøj eller lignenede. Jeg har blandt andet undervist på højskoler, efterskoler og aftenskoler, og jeg har også bidraget til strikkefestivaller og andre kreative begivenheder. Så tøv ikke med at kontakte mig, hvis du ønsker et kursus.

Hvordan booker du et kursus?

At booke et kursus er nemt. Send mig en mail med dine ønsker og spørgsmål, og vi vil sammen skræddersy det perfekte kursus til dig. Du kan kontakte mig på plantefarveren@gmail.com.