Privatlivspolitik


Handelsbetingelser og privatlivspolitik

Når du besøger og handler via min hjemmeside, gælder følgende handelsbetingelser og privatlivspolitik. Disse politikker og betingelser er skabt for at beskytte brugernes rettigheder og gøre det klart og tydeligt, hvordan data behandles og opbevares, samt hvor ansvaret ligger i tilfælde af evt. tvivlsspørgsmål.

Handelsbetingelser

Afsendelse af ordrer

Ordrer afsendes som pakker via Dao, Bring eller Postnord og inkluderer tracking. Pakker afsendes fra lager 1-3 hverdage efter ordren er afgivet, med forbehold for forsinkelser som følge af sygdom og lignende, uforudsete omstændigheder.

Vær opmærksom på, at specialordrer (garn farvet efter ønske) tager længere tid at gennemføre, da man skal regne med minimum 4-8 dages behandlingstid og tørretid på garnet alt efter opgavens omfang.

Bortkomne ordrer

Ved eventuelt bortkomne ordrer, bliver hele ordrens beløb refunderet til køberen.

Refundering

Et køb i webshoppen er omfattet af 14 dages fortrydelsesret. Du kan altså returnerer dine varer indenfor 14 dage, hvis du fortryder dit køb. Dette gælder dog ikke på specialordre. Køber betaler selv fragtomkostninger for returneringen. Ordrens indhold bør være i ny og ubrugt stand. Hvis garnet har været strikket med eller er blevet beskadiget fra købers side, tages det ikke tilbage.

Findes der eventuelle fejl eller skader på ordrens indhold kan du kontakte mig på mail, hvor efter vi aftaler hvordan du sender varen tilbage og får en ny. Fejl og skader skal indberettes indenfor 2 år fra ordrens modtagelse.

Køb af digitale varer (f.eks. strikkeopskrifter og e-bøger) er bindende og kan ikke refunderes, grundet varens digitale format.

Privatlivspolitik

Personlige oplysninger om købere indsamles til behandling og afsending af ordrer. Vi samler og opbevarer kun den data køberen selv indtaster i købsformularen. Dataen opbevares sikkert og udelukkende digitalt i 5 år i henhold til lovgivning, for at sikre købers rettigheder (i tilfælde af f.eks. eventuel utilfredshed med købet) og i forbindelse med regnskabsføring.

Herudover indsamles også data om besøgende på siden i form af anonym statistik, der hjælper os med at optimere sidens brugervenlighed og indikerer hvilket indhold (varer, blogindlæg og øvrige sider) på hjemmesiden, der er mest populært. Dermed anvendes disse statistikker også i markedsføringssammenhæng.