Kursus – Lær at spinde på Håndten 17 marts 2024

kr.700,00

Drømmer du om at lære at spinde dit eget garn? Eller har du spundet for mange år siden, og har brug for en genopfriskning? Så er dette kursus lige noget for dig!

På kurset kan du lære det mest basale inden for spinding af garn og få mulighed for at prøve kræfter med håndværket. Vi skal arbejde med håndten. Der vil være mulighed for at låne håndten på kurset, men du kan også medbringe din egen håndten.  Vi kommer omkring kartning og forberedelse råuld og hvordan man spinder med de forarbejdede spindetops. Der vil også være mulighed for at arbejde med garnrester og spinde dem til nyt garn.

Jeg vil guide dig gennem de forskellige teknikker og hjælpe dig med at få det basale på plads i løbet af dagen. Det kan være svært i starten, men når teknikken først sidder, så kører det bare, og du vil opleve glæden ved at fremstille dit eget garn helt fra bunden af. 

Dato: Søndag d. 17 marts Tid: 10:00 – 14:00

Sted: Holmegaarden Søndergade 80, 5591 Gelsted

Praktiske Oplysninger:

  • Dato og Tid: Kursusdagen er planlagt fra kl. 10:00 til 14:00, søndag d. 17 marts 2024.
  • Sted: Kurset afholdes på Holmegaarden Søndergade 80, 5591 Gelsted i “Lille mødelokale”
  • Materialer: Der er mulighed for at medbringe egen håndten og uld. Eller at låne en håndten og  tilkøbe uld på kurset.

Ikke på lager

Beskrivelse

Plantefarvekursus – Lær at spinde på Håndten

Vilkår:

Jeg forberholder mig retten til at aflyse et kursus hvis der er under et vist antal tilmeldte, alt efter kursets kapacitet.

Tilmelding til alle arrangementer er bindende og kan ikke fortrydes.

Køb af billetter til event eller eventrelaterede tillægsprodukter såsom workshop, kurser og plantevandringer mm. er i henhold til – “Lov om visse forbrugsaftaler – §17 stk. 2 og §9 stk. 2 nr. 2a” – ikke omfattet af fortrydelsesret. Hvis du bliver forhindret i at deltage i et kursus du har meldt dig til, er du velkommen til at give/sælge din billet til en anden (dog ikke til højere pris end hvad du selv har betalt), bare jeg informeres herom og får navnet på personen der overtager din plads. Såfremt et arrangement aflyses refunderes billetten naturligvis, og beløbet bliver automatisk tilbageført på den trukne betalingskonto/mobilepaynummer.

Info:

 

Yderligere information

Med startpakke

Uden startpakke, Med startpakke