Mad på glas – En lille syltebog

kr.125,00

Sammen har Christine fra Hverdagshaven og jeg skrevet en lille syltebog. Her deler vi vores egne yndlingsopskrifter, fortæller dig hvordan du kan gemme dine frugter og grøntsager på glas og giver dig vores bud på hvordan du kan vinteropbevare dine hjemmehøstede afgrøder.

E-bogen er 59 sider lang og spækket med smukke høstbilleder og opskrifter. Alle billederne er taget af Christine og jeg, og alle opskrifterne er vores egne opskrifter.

“Vi gemmer på glas, fordi vi ikke kan lade være.

For os er det meningsfuldt at fylde fadeburet med mad på glas – mad vi selv har dyrket, drevet frem af jorden, passet, plejet, plukket og senere forarbejdet. Gennem mange år har vi tilpasset og afprøvet de opskrifter, som du finder i bogen her, og vi håber, du vil finde lige så stor glæde ved at lave dem som os.

At komme mad på glas er at gemme en lille bid af sommerens sol, smag og varme, og den magi giver vi videre til dig nu.”

I syltebogen finder du opskrifter på alt fra saft til tørrede æggeblommer. Vi gennemgår hvordan du kan vinteropbevare dine kartofler og rodfrugter uden at de går til, hvordan du fletter en løgranke og vi kommer også med et par bud på hyggelige efterårsaktiviteter.

Interesseret i madlavning? Prøv også min æggekogebog – Æg på bordet.

Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Sammen har Christine fra Hverdagshaven og jeg skrevet en lille syltebog. Her deler vi vores egne yndlingsopskrifter og fortæller om hvordan du kan gemme dine frugter og grøntsager på glas og hvordan du kan vinteropbevare dine hjemmehøstede afgrøder.

E-bogen er 59 sider lang og spækket med smukke høstbilleder og opskrifter. Alle billederne er taget af Christine og jeg, og alle opskrifterne er vores egne opskrifter.