Many Stripes Mittens (Blå/Orange) Strikkekit

kr.200,00

Strikkekit med garn og opskrift til Many stripes mittens som er designet af mig selv. Farverne i dette kit, afviger en smule fra billedet af de opstrikkede vanter, da den blå og orange er en lidt lysere indfarvning i dette kit, end de er på de opstrikkede vanter, se farverne på billedet af de små garnnøgler.

I kittet får du opskrift og det garn du skal bruge for at strikke vanterne. Der er 3 størrelser i opskriften og disse varieres ved hjælp af strikkefastheden.

Garnet er plantefarvet og håndfarvet og derfor kan er forekomme farveafvigelser fra nøgle til nøgle og nuanceforskelle i det enkelte fed. Lidt overskudsfarve og små planterester kan forekomme.

Garnet der medfølger opskriften er henholdsvis (de lyserøde farver) dansk pelsuld er fremstillet af uld fra Gotlandske Pelsfår. Hvert år opkøber Hjelholt spinderi på Fyn det bedste, blødeste og mest glansfulde uld fra Gotlanske pelsfår fra danske og svenske besætninger.  Hjelholdt uldspinderi iblander en mindre mængde merinould til den skandinaviske pelsuld, og opnår herved et blødt og lækkert garn som er glansfuldt. Og den hvide er MAMAs Finuldsgarn, fra det lille danske firma MAMA garn som producere garn fra dansk uld, spundet i Danmark og i Sverige.

Ikke på lager