Plantefarvekursus – Lær at farve flerfarvet garn med planter d. 21 april 2024

kr.1.000,00

Er du klar til at tage din plantefarvning til det næste niveau? Tilmeld dig dette spændende kursus, hvor du vil lære at farve flerfarvet garn med plantefarver. Du vil lære flere forskellige teknikker til at skabe flerfarvet garn og plantespeckles med simple remedier og tørrede planter. Uanset om du er nybegynder eller en garvet plantefarver, vil du tage masser af viden med dig hjem om, hvilke planter der egner sig bedst til flerfarvet garn og hvordan du selv laver flerfarvet garn. Med dig hjem får 4 fed økologisk garn, som du selv har farvet.

Så hvis du også gerne vil lære at lave smukke flerfarvede garner med naturens farvestoffer så tilmeld dig kurset her, og gør dig klar til at blive grebet af håndværket. 

Dato: Søndag d. 21 april 2024

Tid: 11:00 – 15:00

Sted: Gelsted, Vestfyn (Adresse vil blive oplyst ved tilmelding)

Praktiske Oplysninger:

  • Dato og Tid: Kursusdagen er planlagt fra kl. 11:00 til 16:00, søndag d. 21 april 2024.
  • Sted: Kurset afholdes i min private bolig i Gelsted, Vestfyn. Vi vil være på en overdækket terrasse, og står udenfor uanset vejret. Så husk varmt tøj.
  • Materialer: Alle nødvendige materialer vil blive stillet til rådighed for dig.

Prisen på kurset er inkl. Kaffe og te, samt 4 x 50g fed økologisk uldgarn – i alt 200g, med hjem som du selv har farvet. Du modtager en mail en uges tid inden kurset med alt relevant information. 

Ikke på lager

Beskrivelse

Plantefarvekursus – Lær at farve effektfarve med planter

Vilkår:

Jeg forberholder mig retten til at aflyse et kursus hvis der er under et vist antal tilmeldte, alt efter kursets kapacitet.

Tilmelding til alle arrangementer er bindende og kan ikke fortrydes.

Køb af billetter til event eller eventrelaterede tillægsprodukter såsom workshop, kurser og plantevandringer mm. er i henhold til – “Lov om visse forbrugsaftaler – §17 stk. 2 og §9 stk. 2 nr. 2a” – ikke omfattet af fortrydelsesret. Hvis du bliver forhindret i at deltage i et kursus du har meldt dig til, er du velkommen til at give/sælge din billet til en anden (dog ikke til højere pris end hvad du selv har betalt), bare jeg informeres herom og får navnet på personen der overtager din plads. Såfremt et arrangement aflyses refunderes billetten naturligvis, og beløbet bliver automatisk tilbageført på den trukne betalingskonto/mobilepaynummer.

Info:

Du vil lære flere forskellige teknikker til at skabe flerfarvet garn og plantespeckles med simple remedier og tørrede planter. Uanset om du er nybegynder eller en garvet plantefarver, vil du tage masser af viden med dig hjem om, hvilke planter der egner sig bedst til flerfarvet garn og hvordan du selv laver flerfarvet garn. Med dig hjem får 4 fed økologisk garn, som du selv har farvet.