Plantefarverens digitale julekalender

kr.199,00

Få et nyt plantefarvetip hver dag i december

Vil du gerne lære om plantefarvning? Få et nyt tip hver dag i december og vær helt klar til at plantefarve næste sæson. Julekalenderen henvender sig til nybegyndere såvel som garvede plantefarvere.

I år har jeg valgt at lave en digital julekalender, hvor jeg deler ud af mine bedste plantefarvetips, når du tilmelder dig julekalenderen modtager du en mail om dagen fra den 1 til den 24 december. I hver mail får du et plantefarvetip, det kan være en opskrift, en forklaring, historiske facts om plantefarvning, en boganmeldelse, et planteportræt eller andet nyttigt plantefarveinfo. Hver søndag i advent vil der være en lille videoguide.

Du kan vælge mellem to varianter, en hvor du får mails og videoer på mail, og en hvor du får mails og videoer på mails, men også modtager de fysiske materialer til at kunne lave de 4 projekter jeg viser i videoguides hver advent.

Du får altså 21 plantefarvetips og 4 videoguides at hygge dig med op til jul.

Tilmelding sker som forudbestilling, du bestiller nu og modtager den første mail på første advent den 27 november, herefter modtager du en mail om dagen fra den 1 til den 24 december. Når din bestilling er gået igennem modtager du en mail med et dokument du kan downloade, i dette dokument er der et link som du skal klikke på og indtaste din email, herefter kommer dine mails automatisk i december.

Skriv en mail til plantefarveren@gmail.com, hvis du oplever problemer, eller har brug for hjælp til bestilling.

Ikke på lager