Plantevandring og besøg på Hørvævsmuseet 14 juli 2024

kr.475,00

Plantevandring og tur på Hørvævsmuseet: Søndag d. 14 juli 11-15 Krengerup Gods -Nårupvej 30, 5620 Glamsbjerg

Med i prisen er indgang til museet og en sandwich (Drikkevare er ikke med i prisen)

Vil du gerne i gang med at plantefarve? Men er i tvivl om hvilke planter du kan bruge og hvor du kan finde dem? Så er denne plantevandring lige noget for dig.

Tag med på en spændende plantevandring i det naturskønne område omkring Krengerup Gods! Under turen vil den erfarne plantefarver Lotte Denckert vise dig og fortælle dig om alle de fantastiske planter vi kommer forbi, som kan bruges til plantefarvning. Du vil lære om hvilke forskellige farver, som planterne kan give, og hvordan de kan bruges til at skabe smukke og holdbare farver på garn og tøj. OBS: vi plukker ikke planterne på denne tur, du lærer blot om planterne, og kan herefter lede efter dem i dit nærområde. Dette for at passe på naturen når vi er mange afsted.

Efter vandreturen nyder vi en frokost sammen på Hørvævsmuseet. Derefter vil vi besøge museets udstillinger.

Så tag med på en dag fyldt med naturskønne omgivelser, fascinerede planter og spændende viden om plantefarvning! Gåturen varer cirka 1-1,5 time, vi går i et roligt tempo hvor de fleste vil kunne være med. Gåturen starter kl 11 og vi mødes på parkeringspladsen ved Hørvævsmuseet og går derfra igennem skoven og parken omkring godset. Hele arrangementet vare til omkring ved 14.30-15 tiden.

Bemærk at der er en minimumsgrænse på 5 deltagere for at arrangementet bliver oprettet, hvis der ikke er 5 tilmeldinger kan det ske at jeg aflyser arrangementet og du får dine penge tilbage, senest en uge inden modtager du en mail med alle relevante informationer. 

Ikke på lager

Beskrivelse

Vilkår:

Jeg forberholder mig retten til at aflyse et kursus hvis der er under et vist antal tilmeldte, alt efter kursets kapacitet.

Tilmelding til alle arrangementer er bindende og kan ikke fortrydes.

Køb af billetter til event eller eventrelaterede tillægsprodukter såsom workshop, kurser og plantevandringer mm. er i henhold til – “Lov om visse forbrugsaftaler – §17 stk. 2 og §9 stk. 2 nr. 2a” – ikke omfattet af fortrydelsesret. Hvis du bliver forhindret i at deltage i et kursus du har meldt dig til, er du velkommen til at give/sælge din billet til en anden (dog ikke til højere pris end hvad du selv har betalt), bare jeg informeres herom og får navnet på personen der overtager din plads. Såfremt et arrangement aflyses refunderes billetten naturligvis, og beløbet bliver automatisk tilbageført på den trukne betalingskonto/mobilepaynummer.

Plantevandring og besøg på Hørvævsmuseet 14 juli 2024

Tag med på en dag fyldt med naturskønne omgivelser, fascinerede planter og spændende viden om plantefarvning! Gåturen varer cirka 1-1,5 time, vi går i et roligt tempo hvor de fleste vil kunne være med. Gåturen starter kl 11 og vi mødes på parkeringspladsen ved Hørvævsmuseet og går derfra. Hele arrangementet vare til omkring ved 15 tiden.